Giv din bil en overhaling med car wrapping

Car wrapping er det nye sort eller i hvert fald den farve du synes er den fedeste og når du får wrappet din bil giver det dig muligheden for at give din bil det look som du lige præcis er ude efter, så tøv ikke hvis du har fundet drømmebilen, men egentlig holder dig tilbage alene på grund af farven.

Gør det lettere og billigere for dig selv med car wrapping

Foliering af biler eller hvad man også kalder for car wrapping, har for alvor fundet sin vej til bilejernes interesse. Det skyldes at der følger utrolig mange fordele med, når man pakker bilen ind i folie og det kan derfor ikke betale sig at få omlakeret det hele, hvis bare man er ude efter et andet look.

Når du får wrappet din bil kan du både få den til at se ud som du ønsker, men du gør det egentlig også lettere og billigere for dig selv i samme omgang. Du kan nemlig vælge at pakke din bil ind i stenslagsfolie, som gør at din bil får en beskyttende hinde og derfor bliver mere modstandsdygtig ved stenslag, ridser og lignende.

Beskyt bilen med selvhelende folie, der udligner de ellers gængse lakskader

Den smarte teknologi bag stenslagsfolie gør, at når solens varme får lov til at virke imod folien, så vil folien virke selvhelende og udligne eventuelle ridser eller slag der måtte være kommet. Er skaden større er det måske nødvendigt at bruge en føntørrer eller en anden form for opvarmning, men skaden vil ikke forblive der efter opvarmende effekt ligesom hvis et eventuelt stenslag havde ramt lakken på bilen.

Det kan også give mening for dig at få folieret din bil hvis du gerne vil have at bilen skal have en anden farve, men du er usikker på om det skal være for altid. Når du ikke længere ønsker den pågældende farve, kan folien pilles af igen og du vil stå med din bil og dens originale lak som inden folieringen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.