Disse fodboldspillere har de fedeste biler

Dette indhold er sponsoreret

Fodboldspillere er kendt for at have nogle af de fedeste og dyreste bilsamlinger. De fleste professionelle fodboldstjerner har en ekstremt høj indkomst, og derfor har de også råd til at investere i dyre biler. Mange berømte fodboldspillere, som man kan oddse på, har den samme interesse for at købe fede biler. På Mesterbold.dk kan du få en masse tips til at oddse på netop disse spillere og deres hold. Læs videre her og bliv klogere på de tre fodboldspillere i verden, som har de mest imponerende bilsamlinger.

Lionel Messi

Lionel Messi er fodboldspiller med mange rekorder på banen, men han har også en form for rekord i at købe dyre biler. Han har nemlig en Ferrari 335 S Spider Scaglietti, der er en af de dyreste biler på markedet. Den koster nemlig hele 8 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 52 millioner danske kroner. Udover denne bil, så ejer Lionel Messi også en Audi R8, der også er en af de dyreste biler på markedet. Denne bil koster nemlig hele 2,2 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 14 millioner danske kroner. En Spider Scaglietti er en bil, som ikke mange mennesker ejer, men Messi er altså en af dem, som har pengene til at købe den. Den var oven i købet også en af de første Ferrari, som blev solgt. Det er altså ikke kun på fodboldbanen, at Lionel Messi viser, at han er en af verdens bedste spillere. Han viser det også, når det kommer til at købe dyre biler.

Christiano Ronaldo

Christiano Ronaldo, som har spillet i Premier League, er en af verdens største fodboldspillere, og han har også en af verdens største samlinger af dyre biler. Han ejer blandt andet en Ferrari 599 GTO, som koster over 6 millioner kroner. Udover denne bil, så ejer han også en Lamborghini Aventador, som koster over 8 millioner kroner. Christiano Ronaldo har altså to biler, der tilsammen koster over 14 millioner kroner. Det er ikke mange mennesker i verden, der kan være så heldige at eje så dyre biler. Hele hans bilsamling har en værdi omkring 22,5 millioner dollars, som svarer til over 140 millioner kroner.

Christiano Ronaldo har også en samling af dyre ure, som han ofte viser frem på sociale medier. Han ejer blandt andet et ur fra mærket Jacob & Co., der koster over 1 million kroner. Udover dette ur, så ejer han også et ur fra mærket Audemars Piguet, der koster over 2 millioner kroner. Christiano Ronaldo har altså to ure, der tilsammen koster over 3 millioner kroner.

David Beckham

Udover selv at have mange fede og dyre biler, så har David Beckham også sit eget investeringsselskab kaldet DB Ventures. Her investerer han i mange forskellige ting, men især i bilbranchen. I 2015 købte han for eksempel det danske bilfirma Zenvo, og han har også investeret i andre store bilmærker som Aston Martin, Bentley og Lamborghini. David Beckham ejer blandt andet en Ford Escort, som er en af hans mest ekstravagante biler.

Mange af de allerstørste fodboldspillere gennem tiden, har altså en stor interesse i store og dyre bilsamlinger.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.