Zenvo præsenterer gadeversion af TSR

Zenvo har præsenteret en gadeversion af TSR, der ellers er en baneorienteret model. Den nye gadeversion har fået navnet TSR-S, og vil blive bygget i fem eksemplarer om året på deres fabrik i Præstø.

Der er tale om en kraftfuld hyperbil med hele 1.177 hk, der skabes af en 5,8-liters V8-motor. Den nye gadeversion leveres med specialfremstillede hjul, der er lavet i kulfiber. Disse er hele 15 kg lettere end de almindelige aluminiumshjul.

Den er i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på blot tre sekunder. Fra 0 til 200 km/t går den på kun 6,8 sekunders, mens den kan præstere en topfart på omtrent 323 km/t.

Udstyret med omtalt hækspoiler

På lige fod med baneversionen, er denne version også blevet forsynet med modellens meget omtalte hækspoiler. Det er selvfølgelig også noget, man nærmest ikke kan undgå at se på billedet.

Da den præsenteret som banebil, fik hækspoileren stor opmærksom i diverse bilmedier. Det skyldes, at det er en aktiv hækspoiler, der kan justere sig selv op og ned i både højre og venstre side. Det kan den, da det skaber mere downforce til den side, som bilens drejes til.

Det var dog ikke alle, der så positivt på det. Mange forholdt sig nemlig skeptisk til, om den nu også ville fungere, som den skulle. Andre bifaldt derimod den danske bilproducent for både deres kreativitet og idé.

Prisen for den nye Zenvo TSR-S befinder sig ikke just på et niveau, hvor alle kan være med. Tværtimod skal man have den store pengepung frem. Prisen starter nemlig ved 10,8 millioner kroner – og det er vel at mærke uden danske afgifter.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.