Bil Basen – Stedet hvor du kan sælge din bil

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der findes mange steder på nettet, hvor du kan sælge din bil. Dog er det ikke alle steder, hvor det går lige stærkt. Endvidere er det heller ikke alle steder, hvor det er lige nemt at sætte den til salg. Derfor ender de fleste naturligvis også med at vælge Bil Basen.

Til trods for, at du også kan finde mange andre bilmarkedspladser på det danske marked, er Bilbasen fortsat klart den største. Derfor er det også denne markedsplads, der har flest brugere, hvoraf der selvfølgelig både er mange købere og sælgere. Dette inkluderer desuden både forhandlere og privatpersoner.

Historien bag Bil Basen – Hvor startede det hele?

Som der også er givet udtryk for herover, så er BilBasen ikke just en ny markedsplads. Derimod er det faktisk en af de ældste på det danske marked. Den store bilmarkedsplads har nemlig en historie, der strækker sig helt tilbage til 1996, hvor det blev stiftet af Den Blå Avis.

Det varede dog ikke længde, før Bilbasen skiftede hænder for første gang. I forbindelse med en bladfusion mellem Bil Markedet og Kig & Køb, blev det nemlig overdraget til selskabet Bil Markedet ApS i 1999.

Som mange er klar over, så var Bil Markedet ApS og dermed også BilBasen ejet 100 % af Karsten Ree Holding. Det blev det ved med at være, indtil d. 6. oktober 2008, hvor det blev offentliggjort, at BilBasen var blevet solgt til eBay sammen med Den Blå Avis.

Allerede ved salget til eBay var det én af de klart største steder at købe og sælge biler. Det er ikke noget, der har ændret sig, udover at de har formået at cementere deres placering som den største aktør på markedet. I skrivende stund er der endda mere end 50.000 biler til salg på BilBasen.

Hvad koster det at sælge bil på BilBasen?

I og med, at BilBasen er en forretning, skal de selvfølgelig tjene penge på deres brugere. Derfor er det heller ikke helt gratis at sætte en bil til salg på deres markedsplads. Da de hver dag har rigtig mange brugere, skal du dog ikke være i tvivl om, at det er penge, der er rigtig godt givet ud – især da prisen faktisk er rigtig god.

Ønsker du at lave en helt almindelig annonce på BilBasen.dk, koster det fra 229 kr. og opefter. Grunden til, at der ikke blot er en fast pris er, at der en lang række tilvalg, du kan gøre dig. Det er ikke et krav, at du gør dette, men det kan skabe yderligere synlighed omkring din annonce, hvorfor det er værd at overveje.

Her handler det naturligvis om at vurdere, hvor vigtigt det er for dig, at du får solgt din bil hurtigt. Hvis ikke det er noget, der haster, så er det ikke sikkert, at du har lyst til at bruge for mange penge på annoncering. Er det en bil, som du helst gerne vil hurtigt af med, er det en god idé at overveje nogle af disse tilkøb.

Hvad du kan aflede af dette er, at det i og for sig er op til dig selv, hvad det skal koste dig at sælge din bil på BilBasen. Da det kan gøres for 229 kr., skal der ikke herske tvivl om, at det kan gøres til en god pris. Derfor er det bestemt også værd at gøre dette, fremfor fx at forsøge at sælge den via en Facebook-gruppe e.l.

Sælg din bil på 24 timer med Xpress Bilauktion

Der findes flere måder, hvorpå du kan sælge din bil på BilBasen.dk. Du kan enten vælge at oprette en ganske almindelig annonce, hvilket er det, som de fleste vælger at gøre. Det er dog ikke noget, der giver dig garanti for, at din bil er hurtigt solgt. Er det ikke vigtigt for dig, er det naturligvis ikke et problem.

Hvis det derimod er vigtigt for dig, at du kan få solgt din bil på kort tid, så bør du i stedet overveje at få solgt din bil via Xpress Bilauktion. Det er en service, der udbydes af BilBasen, hvor du garanteret, at du kan sælge din bil på 24 timer. Er den ikke solgt inden for 24 timer, vil det ikke koste dig noget at afholde auktionen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er op til flere fordele ved at vælge din bil på denne måde. Hvis du har et ønske om at få solgt din bil hurtigt, er det derfor værd at overveje at bruge Xpress Bilauktion. Du kan læse nærmere om en række af de fordele, der følger med ved at gøre det herunder.

Bilauktion giver tryghed i salget

Der er mere end 2.000 forhandlere, der er tilknyttet Xpress Bilauktion via BilBasen, og som derfor kan byde ind på din bil. De mange forhandlere er registrerede og godkendte. Det er naturligvis ensbetydende med, at du kan sælge din bil på tryg og sikker vis på denne måde.

Sælg din bil på ingen tid

I og med, at du handler direkte med professionelle bilforhandlere, så slipper du for at skulle køre rundt til en række forhandlere i jagten på den bedste pris. Hvis du beslutter dig for at gøre brug af Xpress Bilauktion, er du garanteret, at du både hurtigt og nemt vil kunne klare det hele hjemme fra.

Få den bedste pris på din bil med Xpress Bilauktion

Det tager ganske få minutter at sætte din bil til salg via Xpress Bilauktion. Ikke nok med det, så er det faktisk også muligt for dig at fastsætte din egen mindstepris. Det er ensbetydende med, at du med auktionen kan være helt sikker på, at du får den pris, du ønsker – hvis der bliver budt på den selvfølgelig.

Gratis og personlig rådgivning er inkluderet

Skulle det ske, at der er noget, du er i tvivl om, så kan du blot spørge om hjælp. Sælger du din bil via Xpress Bilauktion, så kan du også få gratis rådgivning fra de dygtige eksperter, der er tilknyttet BilBasen. De står altid klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan få solgt din bil.

Sådan sælger du din bil via Xpress Bilauktion

  1. Beskriv din bil: Du skal starte med at udarbejde en beskrivelse af din bil. Det er vigtigt, at du er ærlig og tager dig tid til at lave en udførlig beskrivelse af den. I samme ombæring skal du også fastsætte en mindstepris.
  2. Annonce godkendes: Når du har oprettet din annonce, vil den blive gennemgået af deres bilmæglere, så det sikres, at den har de bedste forudsætninger for at føre til et salg af din bil.
  3. Bud gives: Bilen kommer nu på auktion. Du vil få en besked, hver gang du får et bud. Auktionerne slutter alle hverdage kl. 11. Hvis din mindstepris ikke er opnået, når din auktion er slut, så vil BilBasens mæglere aktivt forsøge at sælge din bil i de efterfølgende timer.
  4. Solgt eller gratis: Hvis det ikke lykkes at få solgt din bil til den mindstepris, som du har angivet, så er det helt gratis. Hvis den opnår mindsteprisen, er din bil solgt, og deres bilmæglere vil klare dialogen med forhandleren.
  5. Overdragelse af bil: Når der er fundet en køber, så er næste skridt naturligvis at overdrage den. Det er op til dig selv at vurdere, hvordan du mener, at det er lettest at gøre det.

Brug BilBasen Bilvurdering til at prissætte din bil

Der bør ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der kan virke besværlige, når man skal sælge sin bil. Et af de punkter, som de fleste har svært ved, er at finde den rette pris. Man skal nemlig sikre sig, at man hverken sætter den til salg for den dyreste eller billigste pris, da der er ulemper ved begge dele.

Hvis du sætter din bil til salg til en pris, der er for høj, vil det blot medføre, at du ikke får din bil solgt. Hvis du sætter den til salg til en pris, der er for lav, og den hurtigt er solgt, tyder det på, at du kunne have fået flere penge for den. Derfor vil det faktisk betyde, at du taber penge ved det.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at være meget omhyggelig, når du skal prissætte din bil. Mange synes, at det er svært, og netop derfor har BilBasen valgt at udvikle et værktøj, der kan gøre det for dig. Derved slipper du for at tænke på, om din bil er blevet prissat korrekt, når du sætter den til salg.

Hvordan vurderer Bil Basen værdien af din bil?

Det er ikke specielt svært at gøre brug af deres værktøj til at vurdere den rette pris på din bil. Det er netop det, der gør, at det er smart at bruge. Faktisk skal du blot angive din nummerplade, fortælle om dens stand mv. Når du har gjort det, så får du pris, der er baseret på, hvad tilsvarende biler sælges til på deres side.

Det er naturligvis helt op til dig selv, om du ønsker at sælge til denne pris eller ej. Hvis du mener, at det er en pris, der er for lav, er der intet, der står i vejen for at sætte en pris, der er højere. Husk dog på, at det er en pris, der er baseret på data, hvorfor de som regel rammer meget godt plet med deres estimeringer.

Mange har dog en tendens til at være en kende for optimistiske, når det kommer til vurdering af deres bils værdi. Det kan der være flere årsager til, men det er naturligvis vigtigt, at du forsøger at undgå dette. Da du næppe har held med at sælge din pris til over markedsprisen, er du nødt til at være realistisk.

Gode forudsætninger for at sælge din bil

Der findes op til flere andre bilmarkedspladser på det danske marked. Blandt dem finder du fx Autouncle og Biltorvet, der også er relativt store markedspladser, men dog ikke helt så store som BilBasen. I og med, at det er landets største bilmarkedsplads, er det også her de fleste kigger, når de skal købe en ny bil.

Det er en fordel for dig, da det betyder, at der er gode forudsætninger for at få solgt din bil. Faktisk kan de på BilBasen.dk bryste sig af at have mere end 2.160.000 unikke brugere om måneden. Det vidner om, at der er en stor del af de danske bilejere (og dermed sælgere og købere), der hver måned besøger siden.

Hvis du gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at sælge din bil, skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal bruge Bil Basen til det. Det er dog op til dig selv at finde ud af, om du vil lave en almindelig annonce eller du vil benytte deres Xpress Bilauktion. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.