Elektrisk Bentley får et modigt look

Bentleys designteam eksperimenterer allerede med designet til en elbil, der eftersigende skal lanceres i 2025. Sidste år afslørede de Bentley EXP 100 GT-konceptbilen. Nu overvejer virksomheden tilsyneladende, hvordan en reel elbil kan se ud.

Bentleys designdirektør Stefan Sielaff udtalte følgende:

“Vi eksperimenterer i øjeblikket med en elbil. Mit instinkt er at skabe en elbil, der er et skridt foran. Det skal altid være en Bentley, men proportionerne på en elbil vil se anderledes ud.”

Vil være modige med designet

Yderligere tilføjede Stefan Sielaff også følgende:

“Hvis vi ser på en Taycan, er det stadig en Porsche. Hvis vi ser på en Tesla, ser den ikke bevidst dramatisk ud. Som designer beundrer jeg BMW for at lave i3, men hvis du taler med kunderne, siger de, at den er grim.”

Dertil tilføjede han:

“Vi er nødt til at se på det større perspektiv og være modige. Når den bliver sendt på markedet, skal det være det rigtige. Bentleys brand og identitet vil selvfølgelig være behjælpeligt.”

Bentley-chefen Adrian Hallmark har tidligere sagt, at han virksomhed er travlt optaget med at bygge en elbil, men at teknologien til at gøre det ikke eksisterer før tidligst 2025.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.