Fiat lukker deres fabrikker som følge af coronavirus

For få dage siden offentliggjort Lamborghini, at de havde valgt at lukke ned for deres bilproduktion som følge af coronavirus. Nu er turen så kommer til flere andre italienske bilproducenter.

Både Fiat og Ferrari har nemlig oplyst, at de lukker ned for deres bilfabrikker. Det er selvfølgelig også en beslutning, der er truffet som følge af virussen.

Både Ferrari og Lamborghini er nichemærker med mindre produktioner. Derfor er det også en større nyhed, at Fiat har besluttet at lukke deres bilproduktion til og med d. 27. marts.

Mere specifikt, så har de udtalt, at de vil lukke deres seks italienske bilfabrikker samt deres fabrikker i både Serbien og Polen. I en pressemeddelelse skriver de følgende:

“Det gør, at Fiat-gruppen på effektiv vis vælger at reagere på forstyrrelsen i markedsefterspørgslen ved at sikre optimering af udbuddet.”

De oplyser dog også, at de fortsat vil arbejde sammen med leverandører og forretningspartnere, så de er klar til at genoptage arbejdet. Derved håber de stadig at kunne nå at levere det planlagte antal biler i år.

Ferrari er vendt på en tallerken

Det er mindre end en uge siden, at Ferrari meldte ud, at deres forretning ville fortsætte som sædvanligt, til trods for coronavirus. Nu har Ferrari dog ændret deres mening.

De har skrevet følgende i en offentliggørelse:

“Firmaet, der hidtil har sikret fortsat produktion, mens arbejdernes velvære har været vores primære prioritet, oplever nu alvorlige problemer i forsyningskæden. Det giver ikke længere mulighed for at fortsætte produktionen.”

Ferrari lukker ligeledes deres produktion til og med d. 27. marts. Et af de firmaer, der leverer produkter til Ferrari, er Brembo, som midlertidigt har valgt at lukke ned for deres fire italienske fabrikker.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.