Forvent ikke en elektrisk Ferrari før 2025

Der er altid nogen, der skal være den sidste. I forhold til både SUV’er og elektriske superbiler, kan være Ferrari meget vel være den sidste.

Ferraris administrerende direktør, Louis Camilleri, har fortalt Reuters, at man ikke skal forvente en elektrisk superbil fra den italienske producent før tidligst 2015.

Den hovedsagelige årsag til dette er, at batteriteknologien endnu ikke er tilpas udviklet. Og på det performance-niveau, som Ferrari er vant til at operere på, er der en god chance for, at han har ret.

Oprindelig planen var lancering i start-20’erne

Tidligere var planen, at den første elektriske superbil skulle have været præsenteret i start-20’erne. Nu tyder meget dog på, at det først bliver en del senere, at vi ser en sådan bil.

I denne forbindelse har Camilleri udtalt følgende: “Der er stadig betydelige problemer med hensyn til autonomi, hvad angår hastigheden af genopladningen. Vi lancerer en sådan bil på et tidspunkt. Men det er efter 2025, og ikke på kort sigt.”

Han bekræfter dog, at de er i færd med at se nærmere på muligheden for at lave en elektrisk superbil. Derfor er det ikke usandsynligt, at vi ser en elektrisk Ferrari inden for de kommende fem år.

I denne sammenhæng har han desuden rundet af med følgende: “Vi undersøger forskellige drivlinjer og prøver at se, hvad der vil være det mest effektive med hensyn til, hvad vores vision er for Ferraris biler i fremtiden.”

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.