Rolls-Royce fremviser to-sædet Dawn-variant

Rolls-Royce har fremvist en række skitser af en to-sædet variant af deres Dawn-roadster, der kun vil blive lavet blot eksemplarer af.

Varianten får navnet Dawn Silver Bullet Collection, og er inspireret af 1920’ernes roadsters, siger Rolls-Royce. Den vil erstatte den normale Dawns metalliske sølvskærme i titanium.

Sølvfarven strækker sig til resten af bilen, og drager paralleller til tidligere specialvarianter fra Rolls-Royce, såsom Silver Dawn, Silver King, Silver Silence og Silver Spectre. Både forlygter og kofanger har dog fået mørke detaljer.

Interiør i Dawn Silver Bullet

Indvendigt er instrumentbrættet bestående af karbon, mens den centrale konsol er omgivet af vatteret læder. Ifølge Rolls-Royce er det inspirereret af læderjakker, som var et ‘væsentligt oprørsk mode-tilbehør’.

Silvet Bullet beholder den 6,6-liters turboladede V12-motor, der også er at finde i den almindelige Dawn. Denne motor yder 563 hk og accelerer bilen fra 0 til 100 km/t på fem sekunder. Bilen har en tophastighed på 250 km/t.

De første leveringer af bilen vil finde sted til sommer. Skal du have den eksklusive, to-sædede variant, skal du dog være opmærksom på, at den vil koste betydeligt mere end den almindelig Dawn.

Den Goodwood-baserede producent har udtalt følgende om Silver Bullet: ‘Den smelter fortidens nostalgi med fremtidens sofistikerede innovation’. Dertil har de tilføjet: ‘Den opdaterer den klassiske roadster-ånd og tilbyder en spændende følelse af kompromisløs frihed’.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.