Polering af bil pris – Hvad koster polering af bil?

Vil du gerne have, at din bil igen kommer til at fremstå ny i lakken? I så fald skal du have udført en professionel polering og lakforsegling. Får du udført dette, er du sikker på, at den fremstår, som var det en ny bil. Det er dog ikke den eneste fordel, da bilens lak er klargjort og mere resistent efter en sådan behandling.

Det betyder, at skidt vil have det svært ved at sætte sig fast til bilen. På sigt kan det ende med at skade bilens lak, hvis det sætter sig fast. I og med, at du undgår dette, er du sikker på, at din bils levetid forlænges. Derfor er der god grund til at få din bil poleret af en professionel – og gerne med jævne mellemrum.

Ikke nok med det, så vil bilen farve også være endnu mere klar og strålende, når den er blevet poleret. Som følge af dette, vil både farve og dybde også stå mere frem, hvis poleringen er udført korrekt. Det er ikke til at komme udenom, at alle biler påvirkes af solens UV-bestråling, hvorfor alle bilers lak tager skade.

Polering af bil Pris: Hvad koster en polering af bil?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få din bil poleret. Der er et væld af faktorer, der har indvirkning på prisen. Når det er sagt, kan du dog forvente, at den oftest vil lyde på et sted mellem 2.000 kr. og 4.000 kr. Den polering af bil pris afhænger også af hvilket værksted du vælger til at gøre det.

Prisen kan dog variere en del, da der – som sagt – er mange faktorer, der har indflydelse på den. Bilens stand er en af de faktorer, der har indflydelse på det. Desuden er der også forskel på, hvor grundig en polering og rensning, der ønskes. Under alle omstændigheder lyder beløbet dog typisk på mellem 2.000 kr. og 4.000 kr.

Som følge af, at det ikke koster det store (i hvert fald ikke ift. andre behandlinger), og det gode resultat, der vil følge med, er det bedst at lade en professionel om det. Man kan godt udføre en polering selv, men man får dog næppe de samme resultater, som hvis man lod en professionel om at udføre arbejdet for én.

I de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få efter en samlet løsning, hvor du også får en komplet rengøring af bilen indvendigt. Derved vil du både få en grundig rengøring af kabinen, en god bilvask samt en polering. I sidste ende vil din bil stå, som var den ny – og det vil være en sand fryd for dig at hente den igen. Så som du kan se så er den polering af bil pris du får du afhængig af mange faktorer.

Indhent nemt tilbud på polering af bil

Som der også er givet udtryk for herover, kan der ikke gives et klart svar på, hvad polering af din bil koster. Det er der flere grunde til, men det er dog især noget, der skyldes, at der er stor forskel på priserne. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud på din opgave, som du kan sammenligne med hinanden.

Det kan du enten gøre ved selv at indhente tilbud på manuel vis, eller ved at bruge en tilbudstjeneste. Det er sidstnævnte, der gør det lettest for dig at få dine tilbud. Her kan du nemt bede om tilbud, da det blot er en simpel formular, der skal udfyldes. Dernæst vil du blive kontaktet af en række aktører, der kan hjælpe dig.

Hvad det betyder er, at du blot kan læne dig tilbage i sofaen eller stolen, når du har udfyldt formularen. Inden for ganske kort tid vil du modtage tre tilbud på din opgave. Blandt disse tilbud kan du frit vælge, hvilket du anser som værende det bedste. Det er op til dig selv, om du fx udelukkende vil vælge ud fra prisen.

Hvordan foregår en professionel polering?

Hvis du gerne vil have din bil poleret, er du sikkert nysgerrig efter at vide, hvordan det foregår. Hvis du gerne vil vide mere om dette, er du kommet til det rette sted. Herunder kan du nemlig finde en grundig beskrivelse af, hvordan en komplet polering foregår.

1. Rensning

Det første skridt er altid, at der laves en rensning af bilen. Før man kan gå i gang med at polere lakken, er det nemlig meget vigtigt, at den er helt ren. Derfor starter man også processen med at rense bilen totalt. Derved er der ikke noget skidt og snavs på lakken, hvorfor alle fejl – store som små – også kan ses tydeligt.

Med fejl kan der menes mange ting. Det er derfor ikke blot små ridser, der er tale om her. Det omfatter også ting såsom almindeligt skidt og snavs, rustpletter, tjære m.m. Alt dette skal man nemlig også have fjernet – i hvert fald, hvis målet er at opnå det bedst mulige resultat.

Til dette formål kan der bruges en lang række rensningsmidler. Når din bil er vasket ren, så bliver den tørret. Det er nemlig vigtigt, at den er helt tør, før man sætter gang i poleringen. Er den ikke det, opnår man nemlig ikke det ønskede resultat. Derfor er det naturligvis vigtigt ikke at gå på kompromis med dette.

2. Polering

Det næste skridt er at udføre selve poleringen. Det er et stykke arbejde, der udføres med en polermaskine og et særligt poleringsmiddel. Ethvert område på lakken bliver gennemgået og poleret. Det er dog ikke nok, at maskinen er i kontakt med område én gang. Det kræver gentagende gange at opnå den ønskede effekt.

Af den grund foregår en polering faktisk også af flere omgange. I den første omgang er der primært fokus på at få fjernet ridser og gamle voksrester. Når der ikke er flere ridser og gamle voksrester, går man videre til det næste skridt. Her bliver bilen poleret fint med poleringscreme, der får den til at fremstå glat og blank.

3. Lakforsegling og voksbehandling

Når din bil er færdig med at blive poleret, er arbejdet faktisk ikke helt færdigt. Det sidste skridt er at runde af med en lakforsegling og voksbehandling. Ved poleringen er der nemlig blevet fjernet et meget tyndt lag den klare lak. Dette er blevet sprøjtet udover bilens almindelige lakfarve.

Den afsluttende behandling har til formål at beskytte lakken. Det er derfor, der bruges en lakforsegling. Oftest er det også muligt at tilkøbe en voksbehandling. I nogle tilfælde er den endda også inkluderet i prisen. Det er værd at tilkøbe dette, da det vil få din bils lak til at fremstå endnu mere nydelig.

Hvorfor er det nødvendigt at polere min bil?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gode grunde til at polere din bil. Det nytter dog ikke noget, at du kun gør det en enkelt gang. Det er derimod noget, der skal gøres med jævne mellemrum. Det handler selvfølgelig om, at du vil få en bil, der fremstår ren og skinnende, som var det en helt ny bil.

Det er dog ikke kun som følge af den æstetiske effekt, at du bør gøre det. Når det er sagt, så skal der dog ikke lægges skjul på, at en polering kan gøre underværker for din bil. Det er især gældende, hvis dens lak er blevet en kende træt at se på. Det kan også være, at den har fået en række mindre ridser i lakken med tiden.

Som der også er givet udtryk for herover, er en polering af bilen dog ikke blot en kosmetisk behandling. Det er en behandling, der også bidrager til at gøre din bil mere modstandsdygtig overfor de danske vejrforhold. Da den ofte også voksbehandles til sidst, vil lakken ikke lige så tage skade af regn, sne, skidt og snavs.

Sørger du for at holde din bil ved lige, så vil du også være bedre stillet, hvis du en dag skal sælge den. Derfor kan det faktisk vise sig at være en god investering, at du får den poleret i ny og næ. Det skyldes, at det er en del lettere at få en god pris for din bil, hvis den er velholdt.

Kan jeg selv polere min bil?

Du kan godt selv polere din bil. Derfor er der også mange, der vælger at gøre dette. Det er dog vigtigt, at du er påpasselig med det, da det kræver en vis viden at bruge en polermaskine. Er du ikke påpasselig, er der en risiko for at lægge for meget tryk på, og det kan føre til, at du får poleret helt igennem bilens lak.

Vil du være på den sikre side, men vil du også gerne gøre arbejdet selv, bør du i stedet vælge at polere bilen i hånden. Du skal under alle omstændigheder starte med at vaske din bil grundigt, hvorefter du skal tørre af med et rent håndklæde. Nu er du klar til at påføre polermiddel – sørg for at følge produktet vejledning.

Når du polerer, er det vigtigt, at du får arbejdet polermidlet godt ind i lakken med faste strøg. Det er vigtigt, at du polerer i forskellige retninger. Når midlet er blevet arbejdet godt ind i lakken, vil det blive transparent. Til sidst skal du fjerne det overskydende polermiddel, hvorefter du giver bilens lak en omgang voks.

Vil du være helt sikker på, at du får et optimalt resultat, er der dog ikke nogen vej udenom, at du skal give din bil en professionel behandling. Ikke nok med, at det er med til at sikre et godt resultat, så slipper du også for det hårde slid ved arbejdet. Imens bilen poleres, kan du også bruge din tid på noget, der er sjovere.

Kan det betale sig at polere bilen selv?

Når du skal have din bil poleret, skal du gøre op med dig selv, om du vil gøre det selv, eller du i stedet vil lade en professionel om det. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor du bør overveje begge dele. I de fleste tilfælde kan det dog bedst betale sig at lade en professionel om at udføre poleringen af din bils lak.

Hvorfor bør jeg betale for en professionel bilpolering?

Det kan virke som en simpel opgave at skulle polere din bil. Når alt kommer til alt, er det dog slet ikke så let. Derfor er det også vigtigt, at du får en professionel til det, hvis du vil være sikker på at få et godt resultat. De fleste tror, at de sagtens kan klare dette arbejde til fuld tilfredshed, men det er dog sjældent tilfældet.

Der er mange ting, der kan gå galt, når du skal polere din bil. Er du ikke meget påpasselig, så ender det også med at gå galt. For at være på den sikre side, bør du derfor få en professionel til at udføre det. Ved at gøre dette, er du derfor sikret et godt resultat, hvor man ikke er i tvivl om, at det er professionelt udført.

Den primære grund til, at du ikke skal polere din bils lak på egen hånd er, at du kan være sikker på, at du kan få en bil, der ser ud som ny, hvis du får en professionel til det. I de fleste tilfælde vil du selv bliver overrasket over, hvor godt et resultat, der er tale om. Derfor er en professionel polering også hver en krone værd.

Det vil du med garanti heller ikke selv være i tvivl om, når du henter din bil efter poleringen. Her vil du kunne se, at det er en bil, der ser ud, som var den ny.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.