De bedste bilspil til telefonen

Hvis du er vild med både biler og spil, så skal du undersøge markedet for bilspil til telefonen. Spil på telefonen giver helt nye muligheder, og kvaliteten i dag er lige så høj som på konsollerne. Læs mere om nogle af de bedste bilspil til telefonen her.

Det er helt utroligt, hvad der sker med teknologien bag mobilspil i disse år. Det går stærkt, og de spil, der bliver udgivet netop nu, er af exceptionel høj kvalitet. Hvis man er glad for at spille på sin mobil og glad for biler, så bør man virkelig tjekke de forskellige bilspil til mobilen ud.

Her er både et udvalg af nye og klassiske spil, der helt sikkert er et spil værd. Der er generelt et meget bredt udvalg af bilspil. Det er alt lige fra klassiske racerspil til slots med biltemaer. Der skulle gerne være lidt til enhver bilnørds smag. Hvis du er interesseret i at kombinere bilspil med klassisk casinospil, så prøv slotmaskiner med biltema via dette link.

Asphalt Extreme

Hvis man er til vilde bilspil, så er Asphalt Extreme det helt rigtige spil. Det er den populære spiludvikler Gameloft, der står bag alle spil i Asphalt-serien. Asphalt Extreme er, som navnet antyder, et af de spil, hvor man kan køre rigtig vildt. Her kan man på sin mobil udforske et utal af terræner og vælge mellem intet mindre end 35 forskellige køretøjer at vælge mellem. Hvis man er på udkig efter bileventyr, så er det Asphalt Extreme det helt rigtige valg. Spillet kan hentes gratis.

Real Racing 3

Et af de største bilspil overhovedet er Real Racing 3. På mange måder helt anderledes end Asphalt 8. Her har man i stedet mulighed for at køre stærkt på rigtige gadekredsløb. Du kan finde alle dine yndlingsbilmærker, da spillet tilbyder mere end 170 forskellige slags. Der er en lang række forskellige begivenheder, som du kan konkurrere i. Real Racing 3 er et af de mest alsidige og realistisk spil på markedet. Du kan hente det gratis.

Need for Speed Most Wanted

Alle bilelskere kender Need for Speed. Spillet er ganske enkelt en klassiker. Nu kan man ikke blot spille på computeren, men også på sin telefon. Need for Speed Most Wanted har samme høje kvalitet som Real Racing 3, da det er samme udvikler. Her vil du primært finde kredsløb i byen i stedet. Du kan også finde et meget bred udvalg af biler. Hvis du elsker følelsen af at køre rigtig stærkt, så er Need for Speed Most Wanted det helt rigtige spil for dig. Du kan hente spillet gratis.

GT Racing 2

Det sidste spil, der skal fremhæves her, er GT Racing 2. GT Racing kan kendes på sin utroligt flotte grafik og gameplay. Du kan køre i 71 forskellige officielle biler i 13 officielle kredsløb. I kombination med den gode grafik, så giver de officielle kredsløb og modeller spillet en sans af realisme. Du kan samtidig være en del af intet mindre end 1400 forskellige begivenheder.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.