Spionbilleder af ny BMW 4-serie

Den nye BMW 4-serie Coupe er blevet fanget på kamera i de sidste faser af udviklingsprogrammet. Den er blevet forsynet med to store nyreformede frontgrill. Coupe-modellen får sin officielle debut til sommer, hvorefter de kommer på markedet i slutningen af året.

Den seneste testbil giver os det bedste kig på, hvordan den endelige udgave vil se ud. Dens styling er stort set identisk med BMW Concept 4 fra Frankfurt Motor Show. Den byder bl.a. på et slanke LED-forlygter, en firkantet hale og – lidt kontroversielt – en forstørret radiatorgrill.

BMW siger, at det polariserende look er en frisk fortolkning af den lodrette rist, der ses på deres berømte 328 og E9 Coupé i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne. Det kontroversielle look er også designet til at lægge mere afstand mellem 4-serien og 3-serien, som den er baseret på.

Et øget fokus på performance

Det nye line-up af 4-serie-modeller vil vise et øget fokus på performance. De eksklusive billeder viser et glimt af, hvordan den nye BMW M440i xDrive vil se ud.

Den er markeret med et mere aggressivt bodykit, og vil være udstyret med en 396 hk turboladet 3.0-liters straight-six-motor. Den sender sin kraft ud til alle fire hjul via en otte-trins automatisk gearkasse.

Derudover vil BMW også konstruere en ny M4. Den ser vi dog ikke før 2021, men den vil også være udstyret med en 3.0-liters motor, der er udviklet specifikt af BMW’s M-Divison.

Det vil være en to-turboladet motor, der genererer op mod 500 hk. Dertil vil det være den første M4, der er udstyret med et valgfrit fire-hjultrækssystem.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.