Lamborghini stopper produktionen på grund af corona

Den italienske bilproducent Lamborghini, hvis produktion har hjemme i coronaramte Italien, har valgt at lukke deres fabrik til og med d. 25. marts. Derved lukker de også ned for produktionen af biler i samme tidsrum.

Det blev besluttet, at hele fabrikken i Sant’Agata i Bologna skulle lukkes helt ned fra d. 13. marts til og med d. 25 marts.

Har udsendt pressemeddelelse

Lamborghini har selv udsendt en officiel pressemeddelelse om dette. Pressemeddelelse indeholder diverse udtalelser fra Stefano Domenicali, der er formand og administrerende direktør i Lamborghini.

Han udtaler bl.a. følgende: ‘Det er et resultat af socialt ansvar og høj følsomhed over for vores ansatte i en ekstraordinær situation. Det er en situation, der også udvikler sig i udlandet på grund af den store spredning af coronavirus’.

Yderligere udtaler han følgende: ‘Som vi har gjort hidtil, fortsætter vi med at overvåge situationen. Det gør vi, for at kunne reagere hurtigt og med rette fleksibilitet. Vi vil i samarbejde med vores ansatte genstarte med den rette energi på det rette tidspunkt’.

Har haft et rekordår

Nedlukningen af fabrikken sker efter et 2019, der blev et rekordår for den italienske producent. Sidste år solgte Lamborghini nemlig flere biler end nogensinde før.

Fra 2018 til 2019 steg salget med intet mindre end 42 procent. Det betød en stigning i antal solgte biler fra 5.750 biler i 2018 til 8.205 biler i 2019.

Stefano Domenicali udtalte fælgende ved offentliggørelsen af salgstallene: ‘2019 var det mest succesfulde år i vores historie. Vi leverede en markant salgsstigning, som løftede salget til historiske højder. På blot to år mere end fordobledes vores salgstal. Det er en succes, der ikke kan overvurderes’.

Lamborghini har ikke oplyst nogen om, hvilken effekt den midlertidige nedlukning af fabrikken vil have på deres produktion af biler.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.