Vælg den bedste co2 svejser

Har bilen fået lidt rust hist og her og har du en idé om at det er noget du selv kan fikse, så kan det være at du skal se nærmere på en god svejser til projektet.

Når du vil gøre det selv

At få lavet rust på bilen er altid en stor omkostning at få ordnet på et almindeligt værksted og det er der en grund til. Rustarbejde kan tage lang tid, fordi der er så mange dele i processen der skal ordnes før at bilen har fået ordnet bare et par af stederne. Derfor er de fleste tilbøjelige til at acceptere prisen på grisen og får værkstedet til at ordne det beskidte arbejde.

Er du ikke én af dem der bare sender din bil afsted på værkstedet for at få lappet de grimme rustsamlinger, men i stedet selv vil fikse det. Så kan det være en god idé at anskaffe dig en god Co2 svejser, hvis du ikke allerede har sådan én.

De mange led i det samlede projekt med pladearbejde

Der er mange delprojekter i det samlede projekt der omhandler rustarbejde. Det første der skal gøres er, at du skal udpege de steder der skal ordnes. Her kan du bruge en hammer til at banke på de steder på bilen hvor der oftest kommer rust. Det gælder om at banke alt rusten væk, så den ikke kan arbejde videre og det kan nogle gange virke voldsomt at begynde et sted, hvor det bliver ved med at falde af.

Når rusten er banket væk, er det vigtigt at du sikrer dig at der ikke er noget brandbart som vil kunne brænde, når du begynder svejsning. Herefter skal du sørge for at kanterne er klar til at der kan komme en metalplade som erstatning, som du så kan svejse på med en god co2 svejser, som også kaldes for en MAG-svejser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.